SUN-POWER.ro
Panouri Radiante
Pagina Principala Sun-Power.ro
Prima Pagina Panouri Radiante    Contact  


Panouri Radiante Rezidentiale

Plasma Termica NANO

InfraPOWER

Sunjoy


Magazin ONLINE

Sun POWER ONLINE.


Panouri Radiante Industriale

IndustrialeTermostate

Priza Termostat

Termostate


Targuri Expozitii

Va rugam sunati inainte la 0722.673343 pentru a stabili locul si ora de intalnire!


VODAFONE
0722 673343


ORANGE
07444 73629


e-Mail
comenzi@sun-power.ro


Persoana de Contact
Andrei ALCEA


Decoratiuni

NaturEnergy, portalul energiilor alternative

Termeni de utilizare
Reguli de confidentialitate
Protectia datelor cu caracter personal


Reguli de confidentialitate

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI IN TOTALITATE ACESTE REGULI DE CONFIDENTIALITATE CARE FAC PARTE INTEGRANTA DIN TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.
VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

Definitii :
Utilizator - persoana care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc.)
Furnizorul sau operatorul de date sau Sun-Power.ro se refera la SC AMA SERCOM S.R.L care poate detine informatii despre Utilizator, ca si persoana fizica, pe care acesta le-a oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele si prenumele utilizatorului, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care se folosesc serviciile si produsele noastre (de exemplu: tipul produselor comandate, producatori, data si ora, si orice alte informatii ce tin de serviciile Furnizorului).
Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
Nu se incadreaza in aceasta categorie informatiile referitoare la persoane juridice sau informatiile care au fost anterior facute publice cu acordul dumneavoastra, informatii care prin natura lor nu fac obiectul prezentelor Reguli de Confidentialitate.
Date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

1. Colectarea de date cu caracter personal
Sun-Power.ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

2. Utilizarea informatiilor furnizate de Utilizator
Informatiile despre Utilizator pot fi folosite de Furnizor doar in scopuri asociate comercializarii produselor si serviciilor, cum ar fi:
2.1. confirmarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
2.2. procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
2.3. completarea comenzii dumneavoastra, a facturii si a chitantei in cazul platii numerar;
2.4. livrarea produselor si/sau serviciilor catre Utilizator;
2.5. anuntarea promotiilor in curs;
2.6. solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre Utilizator;
2.7. realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor Furnizorului si ale distribuitorilor sai;
2.8. contactarea utilizatorului (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon sau orice alt mijloc de contact) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Furnizorului si ale distribuitorilor nostri (in cazul in care nu s-a specificat contrariul);

3. Distribuirea informatiilor cu caracter personal
3.1. Furnizorul are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra catre terti, daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru :
a) conformarea la cerintele legii;
b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC AMA SERCOM SRL si ale site-urilor sale web;
c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
Sun-Power.ro nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

4. Cont de utilizator, parola si securitate
Pe acest site se pot comanda servicii, atat cu ajutorul crearii unui cont de utilizator (pentru facilitatea completarii unei viitoare comenzi) cat si fara crearea unui cont de utilizator, printr-un acces direct.
In cazul utilizarii unui/unor cont(uri) de utilizator, sunteti singurul responsabil de pastrarea caracterului confidential a conturilor dumneavoastra, a parolelor si a tuturor actiunilor care pot fi facute in conturile dumneavoastra si/sau a utilizarii parolelor dumneavoastra.
Astfel va angajati sa informati imediat SC AMA SERCOM SRL de orice utilizare neautorizata a contului si/sau a parolei dumneavoastra si sa va asigurati ca dupa fiecare utilizare v-ati deconectat in mod corect.
Orice incercare de a accesa datele personale ale unui alt utilizator va fi considerata o tentativa de fraudare si poate atrage deschiderea unui dosar de urmarire penala impotriva acelui utilizator.
SC AMA SERCOM SRL nu va putea fi declarata responsabila de eventuale pierderi si/sau daune survenite in cazul nerespectarii obligatiilor acestui paragraf.
Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia Sun-Power.ro, este periodic analizata din punctul de vedere al securitatii.

5. Rezolvarea eventualelor conflicte
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane.
In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC AMA SERCOM SRL.
In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila, in termenul precizat anterior, se va apela instanta judecatoreasca.

Aceste declaratii astfel mentionate, sunt in concordanta cu cele din Termeni si Conditii de Utilizare din care fac parte integranta.


Publicitate

Plasma-Termica.ro
Panouri Radiante Infrarosu cu suprafata de sticla

Lampi-Infrarosu.ro
Incalzire industriala, terase cu lampi cu infrarosu

Priza-Termostat.ro
Managerul instalatiilor de incalzire si racire electrice

Relee-Protectie.ro
Releu digital sub forma de priza, protectie supratensiune

Purificatoare.com.ro
Purificatoare si ionizatoare de aer si apa

Sisteme-Incalzire.com.ro
Magazine Online Sisteme Incalzire Infrarosu si Convectoare

Scari-Telescopice.ro

Pungi-Impermeabile.Telefoane-Tablete.ro

Turbine-Eoliene.com.ro
Turbine Eoliene Rezidentiale

Touch-Screen.com.ro
Ecrane Tactile cu Infrarosu Touch Screen

Rent-a-Plane.ro
Inchirieri Avioane si Elicoptere

Rent-to-Buy.ro
Inchirieri apartamente cu optiunea de cumparare

Proprietati-in-Strainatate.ro

Proiecte-Noi.ro
Vanzari de Apartamente noi in Ansambluri Rezidentiale

Open-Space.ro
Vanzari si inchirieri de spatii comerciale, industriale si birouri

Pagina Principala Sun-Power.ro
Prima Pagina Panouri Radiante    Contact